Top 6 beste telefoon gadgets voor tijdens het reizen

Top 6 beste telefoon gadgets voor tijdens het reizen

Gelukkig mogen we weer lekker op reis en kunnen we weer nieuwe landen gaan ontdekken. Echter is wel zo handig om zo veel mogelijk uit je reis te halen, dit kan gemakkelijk met je smartphone. Schiet mooie plaatjes, vind de leukste dorpjes en bezienswaardigheden op internet en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar welke telefoon gadgets zijn nou handig voor op reis? Hieronder tref je onze tips.

Inhoud:

  1. Powerbank voor het opladen van je telefoon
  2. Selfie stick om de perfecte foto te maken
  3. Goed telefoonhoesje voor extra bescherming
  4. Koptelefoons met een noise cancelling functie
  5. Portable speaker om je muziek mee af te spelen
  6. Welke telefoon gadgets neem jij mee tijdens jouw reis?

Telefoon Gadgets voor tijdens het reizen

Powerbank voor het opladen van je telefoon

Wie kent het niet? Je bent onderweg en je telefoon gaat plotseling uit. Of je zit in een vergadering en je telefoon gaat af. In beide gevallen is het handig om een powerbank bij je te hebben. Een powerbank is een handig apparaatje om je telefoon opnieuw op te laden. Het is dus ideaal voor onderweg of wanneer je geen stopcontact bij de hand hebt. Er zijn verschillende soorten powerbanks op de markt, dus er is altijd wel een powerbank die aan jouw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld een powerbank met een hoge capaciteit als je vaak onderweg bent of een waterdichte powerbank als je vaak buiten bent. De keuze is aan jou!

Draadloze oplader om je telefoon op te laden

Zoals iedereen weet, zijn telefoons een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. We gebruiken ze om te communiceren, te navigeren, en zelfs om te betalen. Dus het is niet verwonderlijk dat we steeds vaker op zoek zijn naar manieren om onze telefoons sneller op te laden. Een draadloze oplader is een eenvoudig maar effectief apparaat dat je toestaat je telefoon op te laden zonder gebruik te maken van een stopcontact of usb-kabel. In plaats daarvan maakt het gebruik van magnetische inductie om elektriciteit over korte afstanden te transporteren. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de auto, in het vliegtuig, of gewoon thuis op de bank. Bovendien zijn veel draadloze opladers compatibel met verschillende soorten apparaten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste oplader voor je telefoon.

telefoon gadgets draadloze lader

Selfie stick om de perfecte foto te maken

De perfecte selfie maken is een kunst, maar met de juiste tools is het gemakkelijk te bereiken. Een van die tools is een selfie stick. Een selfie stick is een handheld stick waarmee je je camera of smartphone op afstand kunt bedienen. Dit geeft je de mogelijkheid om de perfecte hoek en compositie te kiezen voor je foto, zonder dat je hulp nodig hebt van anderen. Selfie sticks zijn ook handig als je grote groepen wilt fotograferen. In plaats van dat iedereen zich naar de camera toe moet buigen, kun je gewoon de camera op een hoger niveau plaatsen en iedereen in één frame laten. Als je graag mooie selfies wilt maken, maar geen hulp wilt vragen aan vreemden, is een selfie stick een onmisbare tool. Zeker als je op wereldreis gaat!

Goed telefoonhoesje voor extra bescherming

De meeste mensen nemen hun telefoon mee als ze op reis gaan, het is dan ook verstandig om er een goed beschermend telefoonhoesje omheen te doen. Niet alleen geeft dit extra bescherming tegen stoten en krassen, maar het voorkomt ook dat je telefoon nat wordt als het regent of in contact komt met vochtige plekken. Er zijn allerlei soorten hoezen beschikbaar, dus je kunt er altijd wel eentje vinden dat bij jouw stijl past. Als je veel fietst of wandelt op vakantie, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een robuuste hoes die je telefoon veilig opbergt tijdens de rit. Houd er wel rekening mee dat sommige telefoonhoesjes het gebruik van touchscreens beperken, dus controleer dit voordat je er eentje koopt.

gadgets reizen telefoon hoesje

Koptelefoons met een noise cancelling functie

Koptelefoons zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn koptelefoons met een noise cancelling functie, koptelefoons die je oren bedekken, en koptelefoons die je oren vrijlaten. Je hebt koptelefoons voor thuisgebruik en voor onderweg. Je hebt ook draadloze koptelefoons en koptelefoons met een snoer. Met zoveel keuze is het soms lastig om de juiste koptelefoon te vinden. Een goede manier om te beslissen welke koptelefoon bij jou past, is door te overwegen waar je de koptelefoon het meeste gaat gebruiken. Als je vaak onderweg bent, is een draadloze koptelefoon een goede keuze. Als je veel last hebt van achtergrondgeluid, is een koptelefoon met noise cancelling functie een betere optie. En als je graag muziek luistert terwijl je aan het werk bent of huishoudelijke taken doet, is een bedrade koptelefoon waarschijnlijk de beste optie. Door even stil te staan bij je gebruikersvoorkeuren, kan je makkelijker de juiste keuze maken uit alle verschillende soorten koptelefoons.

Portable speaker om je muziek mee af te spelen

Portable speakers zijn ideaal voor mensen die van muziek houden en onderweg zijn. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, dus het is belangrijk om te weten wat je wilt voordat je er eentje koopt. Sommige mensen willen een krachtige luidspreker die ze kunnen gebruiken om hun muziek hard af te spelen, terwijl anderen liever een kleiner model hebben dat ze gemakkelijk kunnen meenemen. Andere overwegingen die je moet maken, zijn de batterijduur en de verbinding. Als je bijvoorbeeld een luidspreker met Bluetooth wilt, moet je ervoor zorgen dat je telefoon ook Bluetooth ondersteunt. In sommige gevallen kun je ook een aux-aansluiting vinden op sommige luidsprekers, waardoor je ze kunt aansluiten op andere apparaten zoals laptops of MP3-spelers. Portable speakers zijn een geweldige manier om muziek mee te nemen tijdens een mooie rondreis.

Welke telefoon gadgets neem jij mee tijdens jouw reis?

Hopelijk hebben bovenstaande tips je een aantal handige ideeën gegeven, zodat je optimaal kunt genieten van jouw reis. Bedenk voor jezelf welke gadgets je echt nodig hebt en geniet van een onvergetelijk avontuur!

→ Volg ons op Facebook voor een wekelijkse dosis vakantie-vitamines!

Meer vakantiespullen en reisgadgets


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen