Bijzonder overnachten

Wist je dat er wereldwijd meer dan 20 miljoen kamers beschikbaar zijn om te overnachten? Dat is echt gigantisch veel! In de afgelopen jaren is het aantal hotels, resorts, vakantieparken en campings flink toegenomen. En dat terwijl de kleinere accommodaties zoals natuurhuisjes, bungalows, tiny houses en B&B's ook steeds populairder zijn geworden. Om je te helpen om een unieke accommodatie te vinden, tref je op deze pagina een aantal artikelen, boordevol tips voor een bijzondere overnachting. Doe er je voordeel mee!

Wat zijn populaire plekken voor een originele overnachting in Nederland?

Wil je iemand verrassen met een originele overnachting in Nederland? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van nachtje weg aan zee, een romantische stedentrip of een ontspannen wellness weekend? De plekken die over het algemeen het meest worden bezocht zijn de Veluwe, Zeeland, de Waddeneilanden en Zuid-Limburg. Hier tref je veel mooie natuur en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig weekendje weg. Ook zijn er in deze regio's tal van mogelijkheden om een unieke en originele accommodatie te boeken. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen in bovenstaande blogs. 

Meer tips voor uniek en origineel overnachten

Er zijn zoveel websites waar je een bijzondere overnachting kunt boeken, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom maak ik altijd een onderscheid in welke websites ik gebruik. Voor overnachtingen in het buitenland gebruik ik bijvoorbeeld vaak booking.com, terwijl ik in Nederland vaak gebruik maak van hotelspecials.nl en natuurhuisje.nl. Voor jou kan het totaal anders zijn, maar het kan wel voordelig zijn om regelmatig op hetzelfde platform te boeken. Hierdoor bouw je een sterker account op, waardoor je soms profiteert van hogere kortingen. Doe daar dus je voordeel mee 😉