Bucketlist ideeën

Iedereen heeft zo zijn eigen bucketlist. Je weet wel, zo'n lijst met vakantiebestemmingen waar je graag naar toe wil. Of super toffe excursies die je ooit in je leven nog eens wil doen. De één wil graag parachutespringen en scubaduiken, terwijl de ander graag op een onbewoond eiland wil overnachten. Wat er ook op je lijstje komt te staan, het is voor iedereen anders. Om je wat meer inspiratie te geven deel ik op deze pagina mijn bucketlist ideeën. En ik moet eerlijk toegeven, mijn lijst lijkt alleen maar langer te worden. Er zijn nog zoveel mooie plekken om te ontdekken en gave activiteiten om te doen. Van kamperen in Nieuw Zeeland tot backpacken in Bali en van parasailen in de Gorges du Verdon tot roadtrippen door Italië. Droom je lekker met me mee?

Bucketlist ideeën Montenegro

Hoe maak je een haalbare bucketlist?

Heb je nog geen bucketlist? Dan raad ik je echt aan om er één te maken. Een bucketlist maken is namelijk één van de leukste dingen om te doen. Het geeft richting aan je leven en het zorgt ervoor dat je niet in de dagelijkse sleur beland. Maar goed, hoe maak je dan een haalbare bucketlist en wat komt er op te staan? Wellicht kun je eens nadenken over de volgende vragen: Als je later oud bent, wat wil je dan écht gezien en gedaan hebben? Met wie wil je dit graag meemaken? En misschien wel de belangrijkste; Hoe ga je deze dromen realiseren? Wees realistisch en niet te overmoedig.

Tip om je plannen te realiseren

Maak je bucketlist concreet door er mooie plaatjes bij te zoeken. Door te visualiseren worden je dromen namelijk tastbaar. Vervolgens maak je een duidelijk stappenplan en print je de bucketlist uit. Hang de lijst op een zichtbare plek, zodat je er regelmatig aan wordt herinnerd. Je slaapkamer, wc of achtergrond van je laptop of mobiel zijn hier uitermate geschikt voor.