Camping met prive sanitair Friesland | Overzicht + Tips

Camping met prive sanitair Friesland | Overzicht + Tips

Zoek je een fijne camping met prive sanitair in Friesland? Dan gaat onderstaand overzicht je vast en zeker verder helpen. In dit artikel heb ik namelijk een handig overzicht gemaakt van alle campings met prive sanitair in Friesland. Van campings aan de Friese meren tot kleine campings met eigen sanitair. Alle campings staan in dit overzicht. En om het extra makkelijk te maken heb ik de plaatsnaam en een link naar de camping toegevoegd. 

Camping met prive sanitair Friesland

RCN Vakantiepark de Roggeberg

Kleine camping met prive sanitair in Friesland

Camping Hoeve Meskenwier – Akkrum
Camping Hoeve Waterschap – Echtenerbrug
De Zeekraal – Oosterend (Terschelling)
Boerderij Ameland – Hollum (Ameland)
Camping Fraai – Haulenwijk
Kampari – Delfstrahuizen
Halfweg – West Terschelling (Terschelling) 

Camping Hoeve Waterschap

Leestip: Camping Friesland aan het water

Wat is een prive sanitair?

Het begrip camping met prive sanitair is nog redelijk nieuw in Nederland. Wellicht dat het daarom toch handig is om even uit te leggen wat een prive sanitair nou precies is. In de meeste gevallen is een prive sanitair een apart gebouw dat bij je tent of kampeerplaats hoort. Hier tref je een verschillende sanitaire voorzieningen zoals een toilet, een wasbak, een douche, een afwasmachine en een kinderbadje. Welke voorzieningen je daadwerkelijk tot je beschikking hebt, dat verschilt per camping. Kijk dus voordat je boekt welke faciliteiten je erbij krijgt. 

De voordelen van een kampeerplaats met prive sanitair

Een kampeerplaats met prive sanitair brengt enkele voordelen met zich mee. Zo hoef je nooit meer ver te lopen naar het toiletgebouw en hoef je niet meer te wachten tot de wc hokjes of de douches vrij zijn. Bovendien is een prive sanitair een stuk hygiënischer, omdat jij de enige bent die het gebruikt. En als je jonge kinderen hebt die nog niet zindelijk zijn, voorkom je gegarandeerd een aantal wasjes tijdens je vakantie. Ideaal dus! 

Tip: Download gratis de ‘paklijst kamperen‘. Super handig!

Welke camping met prive sanitair boek jij in Friesland?

Dit waren mijn tips voor campings in Friesland met prive sanitair. Hopelijk is het door bovenstaand overzicht een stukje makkelijker geworden om een leuke camping uit te zoeken. Heb jij de perfecte camping gevonden? Laat me dan even weten waar je gaat kamperen via een reactie onder dit artikel. Heb je vragen of ken jij nog campings die ik ben vergeten toe te voegen? Twijfel niet om een reactie achter te laten. Ik help je graag verder op weg. 

* Ben je een echte vakantieliefhebber en vind je het leuk om handige tips te ontvangen? Meld je dan gratis aan voor de Facebook pagina van Galekkeropvakantie.nl en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen