Excursies

Toffe excursies maken een verre reis of een vakantie helemaal compleet. Door lokale excursies te boeken leer je een land namelijk pas echt kennen. Je gaat op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden en geniet van de mooiste plekjes, prachtige natuur of indrukwekkende steden. Overnacht bij de lokale bewoners en kom meer te weten over de leefwijze, cultuur en historie van een land. Boek een foodtour en leer nieuwe ingrediënten, gerechten en smaken kennen. Of ga op junglesafari en ontdek wilde diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving. 

Wat je ook gaat doen; geniet ervan en maak nieuwe herinneringen. Want dat is waar excursies naar mijn mening écht om draaien. Het zijn de enige dingen in ons leven waar we een ‘rijker' mens van worden. We krijgen er positieve energie van en slaan deze prachtige momenten voor altijd op in ons geheugen. Op deze pagina tref je mijn tips voor de mooiste excursies en bezienswaardigheden van de plekken die ik heb bezocht. Van El Caminito del Rey in Spanje en tot bungeejumpen in Nieuw Zeeland. Dit wil je absoluut doen!

Een fijne website om leuke activiteiten en excursies te boeken is Get Your Guide. Zij hebben een wereldwijd aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding is super!