EXCURSIES

De mooiste excursies en bezienswaardigheden

Toffe excursies maken een verre reis of een vakantie helemaal compleet. Door lokale excursies te boeken leer je een land namelijk pas echt kennen. Je gaat op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden en geniet van de mooiste plekjes, prachtige natuur of indrukwekkende steden. Overnacht bij de lokale bewoners en kom meer te weten over de leefwijze, cultuur en historie van een land. Boek een foodtour en leer nieuwe ingrediënten, gerechten en smaken kennen. Of ga op junglesafari en ontdek wilde diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving. 

Wat je ook gaat doen; geniet ervan en maak nieuwe herinneringen. Want dat is waar excursies naar mijn mening écht om draaien. Het zijn de enige dingen in ons leven waar we een ‘rijker’ mensen van worden. We krijgen er meer positieve energie en slaan deze prachtige momenten voor altijd op in ons geheugen. Op deze pagina tref je mijn tips voor de mooiste excursies en bezienswaardigheden van de plekken die ik heb bezocht. Van tickets voor El Caminito del Rey in Andalusië tot bungeejumpen in Queenstown, Nieuw Zeeland. Dit wil je absoluut doen!

Mijn Top 10:

1. Zwemmen met dolfijnen in Bali, Indonesië
2. Doubtful Sound Cruise in Nieuw Zeeland
3. Olifanten verzorgen in Chiang Mai
4. Snorkelen met mantaroggen in Nusa Penida
5. Otago Central Rail Trail in Clyde
6. 3-daagse Ha Giang Loop in Vietnam
7. Walvissen spotten in Kaikoura, Nieuw Zeeland
8. Boottocht door Ha Long Bay in Vietnam
9. Phi Phi Island tour in Thailand
10. Mount Batur Sunrise Trekking in Bali, Indonesië

Een fijne website om leuke activiteiten en excursies te boeken is Get Your Guide. Zij hebben een wereldwijd aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding is echt super!