Groepsaccommodatie 50 personen → 6 luxe en goedkope groepsverblijven in Nederland

Groepsaccommodatie 50 personen → 6 luxe en goedkope groepsverblijven in Nederland

Wil je een groepsaccommodatie voor 50 personen boeken, maar vind je het lastig om een geschikt verblijf te vinden? Daar gaan we je op deze pagina bij helpen. Hieronder hebben we namelijk een selectie gemaakt met zowel luxe als goedkope groepsverblijven. Van sfeervolle vakantieboerderijen in Drenthe tot gezellige groepsaccommodaties op Texel. Het komt allemaal voorbij!

Inhoud:

 1. Groepsaccommodaties 50 personen
 2. Vakantieboerderij in Norg (Drenthe)
 3. Groepsaccommodatie in Grolloo met aparte huisjes
 4. Luxe kasteelboerderij in Swolgen (Limburg)
 5. Groepsaccommodatie voor 50 personen op Texel
 6. Vakantieboerderij in Meppen (Drenthe)
 7. Groepsaccommodatie voor 50 personen in Beek (Gelderland)
 8. Meer vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 50 personen
 9. Meer vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 50 personen

Groepsaccommodaties 50 personen

Als je op stap gaat met een grote groep van 50 personen kan het best uitdagend zijn om een leuk groepsverblijf te vinden. Niet alleen omdat het aanbod relatief schaars is, maar zeker ook omdat je het iedereen zoveel mogelijk naar de zin wilt maken. Gelukkig zijn er in Nederland toch een aantal leuke opties om een groepsaccommodatie voor 50 personen te huren. Bijvoorbeeld voor een onvergetelijke vriendenweekend, een gezellig bedrijfsuitje of een weekje weg met de hele familie. Kijk op je gemak door onderstaand overzicht en ontdek de mogelijkheden.

Vakantieboerderij in Norg (Drenthe)

 • Aantal personen50 – 52
 • PrijscategorieBetaalbaar
 • Hond toegestaanNee
 • PluspuntGrote woonruimte + Speelveld
groepsaccommodatie 50 personen norg drenthe

Laten we meteen maar beginnen met één van de mooiste groepsaccommodaties uit dit overzicht: deze vakantieboerderij in Norg. Deze is mooi ingericht en heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellig weekend met vrienden of familie. Zo is er een grote woonruimte, 16 slaapkamers en een speelveld met trampoline, volleybalnet en kabelbaan. En het leuke is: in de avond kun je een sfeervol kampvuurtje maken. Wil je meer van de omgeving zien? Dan kun je vanuit deze groepsaccommodatie in Drenthe prachtig wandelen en fietsen, maar je kunt ook de recreatieplassen of het subtropisch zwembad bezoeken.

Meer info en boeken


Groepsaccommodatie in Grolloo met aparte huisjes

 • Aantal personen50 – 54
 • PrijscategorieGoedkoop
 • Hond toegestaanJa
 • PluspuntAparte huisjes + Gezamenlijke ruimte
groepsverblijf 50 personen grolloo

Zoek je een groepsaccommodatie voor 50 personen, maar vind je het prettig om niet met z'n allen in hetzelfde gebouw te slapen? Dan is dit groepsverblijf in Grolloo een uitstekende keuze. Deze bestaat uit verschillende cabins die dicht bij elkaar staan. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte en een groot (sport)veld beschikbaar, speciaal voor jouw gezelschap. Houd je van het buitenleven en zoek je een fijne plek voor een familieweekend in aparte huisjes? Dan is dit the place to be! Bovendien zijn er in de omgeving genoeg mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken.

Meer info en boeken


Luxe kasteelboerderij in Swolgen (Limburg)

 • Aantal personen50 – 52
 • PrijscategorieLuxe
 • Hond toegestaanJa
 • PluspuntMooie omgeving + Modern ingericht
vakantiehuis 50 personen swolgen

Met de hele groep genieten van een gezellig weekend in Limburg? Dat kan in deze kasteelboerderij in Swolgen. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 50 personen en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een sfeervolle woonkamer met piano, een recreatieruimte met spelletjes, een binnenplaats met terras en een wellness ruimte met sauna. Daarnaast heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer en zodra de zon schijnt is het heerlijk vertoeven in de grote tuin. Zoek je een luxe groepsaccommodatie in Limburg? Dan is dit the place to be!

Meer info en boeken


Groepsaccommodatie voor 50 personen op Texel

 • Aantal personen50
 • PrijscategorieBetaalbaar
 • Hond toegestaanNee
 • PluspuntSpeelveld + Vakantie op Texel
groepsaccommodatie 50 personen texel den hoorn

Heb je er al eens over nagedacht om de boot te pakken naar Texel? Hier vind je namelijk deze groepsaccommodatie voor 50 personen, genaamd ”De Stolp”. Het betreft een vakantieboerderij in het dorpje Den Hoorn, die met name geschikt is voor groepen met kinderen. Bijvoorbeeld voor een schooluitje, het scoutingsweekend of het jaarlijkse voetbalkamp. Wat betreft de indeling beschik je over een leuke verblijfsruimte, grote eetzaal, professionele keuken en slaapkamers met stapelbedden. Ook is er een speelveld met voetbalgoals, schommels, airtrampoline en nog veel meer!

Meer info en boeken


LEES OOK: Groepsaccommodatie Texel

Vakantieboerderij in Meppen (Drenthe)

 • Aantal personen50
 • PrijscategorieBetaalbaar
 • Hond toegestaanJa
 • PluspuntVeel faciliteiten
vakantiehuis 50 personen drenthe meppen

Met een mooie recreatieruimte, professionele keuken, overdekt terras, gezellige bar en afgeschermd speelveld heeft deze vakantieboerderij in Meppen alles in huis voor een gezellig weekendje weg. Versla je vrienden tijdens een potje voetbal, speel met de kinderen bij de schommels of ga met z'n allen een potje klootschieten. Hoe leuk is dat? En heb je geen zin om voor het eten te zorgen, dan kun je er zelfs voor kiezen om de catering uit handen te geven. Klik op meer informatie en laat je verrassen door deze gezellige groepsaccommodatie voor 50 personen.

Meer info en boeken


Groepsaccommodatie voor 50 personen in Beek (Gelderland)

 • Aantal personen50 – 52
 • PrijscategorieGoedkoop
 • Hond toegestaanNee
 • PluspuntPrivacy + In het bos
accommodatie 50 personen gelderland beek

Midden in de natuur van de Achterhoek ligt deze groepsaccommodatie in Beek. Hier verblijf je op een mooie locatie in het Bergerbos en ervaar je een prettig gevoel van privacy. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven bij de tafeltennistafels en het speelveld, terwijl de ouders/begeleiders genieten van de zon op het terras. Wil je graag leuke groepsactiviteiten plannen? Dan kun je hier uitstekend mountainbiken, wandelen of een leuke speurtocht uitzetten. En ook een uitstapje over de Duitse grens hoort tot de mogelijkheden.

Meer info en boeken


LEES OOK: Groepsaccommodatie Achterhoek

Meer vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 50 personen

 • Groepen.nl
  → Specialis op het gebied van groepsaccommodaties
 • Natuurhuisje
  → Unieke vakantiewoningen, midden in de natuur

Welke groepsaccommodatie voor 50 personen ga jij huren?

Hopelijk hebben de tips op deze pagina het een stukje makkelijker gemaakt om een leuke groepsaccommodatie in Nederland te boeken. Heb jij al een specifieke voorkeur? Dan willen we je nog één tip meegeven: wacht niet te lang met boeken, want voor je het weet is een andere groep je voor en dat zou heel zuur zijn. Tot slot wensen we je alvast een heerlijke tijd samen!

→ Volg ons op Facebook voor een wekelijkse dosis vakantie-vitamines!

Meer inspiratie voor leuke groepsaccommodaties


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen