Groepsaccommodaties Nederland

Ben je op zoek naar een leuke groepsaccommodatie in Nederland? Bijvoorbeeld voor een gezellig weekendje weg met het voetbalteam, de familie of alle collega's uit jouw bedrijf. Dan tref je op deze pagina een handig overzicht met luxe, betaalbare en goedkope groepsverblijven in Nederland. Neem een kijkje in onderstaande blogs en vindt een accommodatie waar jij samen met jouw reisgezelschap een fantastische tijd tegemoet gaat!

Groepsaccommodaties in Nederland

Groepsaccommodaties voor 14 personen

Vakantiehuizen voor 16 personen

Groepsaccommodaties voor 25 personen

Groepsaccommodaties voor 30 personen

Aanbieders van groepsaccommodaties in Nederland

Waarom een groepsaccommodatie huren in Nederland?

Af en toe kan het een goed idee zijn om met een hele groep erop uit te trekken. Niet alleen om samen nieuwe plekken te ontdekken, maar zeker ook omdat je elkaar op een andere manier leert kennen. Stel je maar eens voor dat je met al jouw collega's of het complete hockeyteam een gezellige groepsactiviteit beleeft. Dat zal de teamspirit een flinke boost geven! Daarnaast zijn groepsaccommodaties ook heel praktisch. Als je met een grote groep mensen op pad gaat, heb je nou eenmaal veel slaapplaatsen nodig. Je kunt er dan voor kiezen om losse vakantiehuisjes te huren, maar overnachten in een groepsaccommodatie is vele malen gezelliger!

Waarvoor worden groepsaccommodaties gebruikt?

Groepsaccommodaties worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierbij kun je denken aan een reünie, schoolreisjes personeelsuitjes en retraites, maar ook aan een gezellig weekendje weg met de sportvereniging, de scouting of de hele vriendengroep. Daarnaast zijn er ook veel gezinnen met kinderen die het leuk vinden om samen op vakantie te gaan. Zo kunnen de kinderen samen hun gang gaan, terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen. Tot slot zijn er ook nog grote families die graag eens in het jaar met z'n allen bij elkaar komen. Deze familie weekenden zijn vaak super gezellig!

Wat zijn leuke groepsactiviteiten voor volwassenen?

Ben je op zoek naar leuke groepsactiviteiten voor volwassenen? Dan zijn er tal van leuke mogelijkheden. Voor mannen kun je bijvoorbeeld denken aan een gezellig dagje paintballen, karten, touwtrekken, vlotten bouwen of voetgolven. Vrouwen zullen het veel leuker vinden om een gezellige sushi-, cocktail- of chocoladeworkshop te volgen. Ben je met een gemixt gezelschap? Dan moet je op zoek naar een groepsactiviteit waarbij zowel de mannen als de vrouwen zich prima kunnen vermaken. Enkele populaire groepsuitjes zijn een bezoek aan de escape room, een dagje rondtoeren op de e-chopper of een potje wipe-out in Zoelen. Is het slecht weer? Dan kun je er ook voor kiezen om een gezellige pub quiz te organiseren! 

Wat zijn leuke groepsuitjes voor kinderen?

Kinderen vinden het super leuk om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op pad te gaan. Bijvoorbeeld naar Friesland om te leren zeilen of naar de Biesbosch om lekker met z'n allen te kanoën. Andere voorbeelden van leuke groepsuitjes voor kinderen zijn een bezoek aan de dierentuin, het pretpark of een speurtocht in het bos. Zoek je een leuke groepsactiviteit die de kinderen binnen kunnen doen? Dan kom je al snel uit bij een potje zaalvoetballen, crazy bingo of bowlen. 

Leuke ideeën voor een gezellig teamuitje

Voor een gezellig teamuitje staat teambuilding meestal centraal. Het is dus de bedoeling dat je teams vormt en op de juiste manier met elkaar samenwerkt. En het is natuurlijk extra leuk als het verliezende team een vervelende opdracht moet uitvoeren of het winnende team een kleine prijs krijgt uitgereikt. Enkele voorbeelden van leuke teamuitjes in Nederland zijn het spel Hunted, Expeditie Robinson, bubbelvoetbal of de tuk tuk challenge. Voor meer inspiratie kun je eens een kijkje nemen op Groepen.nl