Hotel Maashof in Venlo | Luxe hotel met mooie hotelkamers

Hotel Maashof in Venlo | Luxe hotel met mooie hotelkamers

Afgelopen weekend vond ik het hoog tijd worden om er weer eens lekker tussenuit te gaan. Even ontspannen, nieuwe plekken ontdekken en genieten van een gezellig weekendje weg. Ik besloot deze keer niet te ver van huis te gaan, dus ging ik op zoek naar een luxe hotel in Limburg. Al snel viel mijn oog op Hotel Maashof in Venlo. Luxe hotelkamers, lekker eten en rijden op een e-chopper; dat klonk mij als muziek in de oren! En ik moet je eerlijk zeggen; Hotel Maashof in Venlo heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het was een top weekend!

Hotel Maashof in Venlo

Na een klein uurtje rijden kom ik aan bij Hotel Maashof in Venlo. Ik meld me bij de receptie en word vriendelijk ontvangen. De receptioniste straalt en heeft een lach op haar gezicht. Ze vertelt me meer over de hotelfaciliteiten en de activiteiten in de omgeving. Zo te horen is er hier van alles te doen en te zien. Dat is goed nieuws, want ik wil graag een e-chopper huren. Ik zie deze elektrische scooters tegenwoordig overal voorbijkomen en wil het nu toch echt zelf eens proberen. Bovendien is het super lekker weer, dus dit weekend is het perfecte moment om op een e-chopper te rijden.

Luxe hotelkamers met moderne inrichting

Als ik eenmaal ben ingecheckt, wordt het tijd om de hotelkamer te verkennen. Ik heb de comfort kamer geboekt. Dit is een hotelkamer met boxspring bedden en een badkamer met inloopdouche. Wat me meteen opvalt is dat ze bij Hotel Maashof veel aandacht hebben besteed aan het interieur. De hotelkamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het bed ligt heerlijk, de douche is goed en er is een bureau met zitstoel. Ideaal, want zo heb ik de keuze om niet per se op bed te hoeven zitten. Ook is er gratis WiFi die een snelle verbinding geeft. Altijd handig!

hotel maashof in venlo
luxe hotel limburg

Goed restaurant met heerlijk ontbijt

Bij een vakantie in Limburg hoort natuurlijk ook lekker eten. Goed ontbijt in de ochtend, een stevige lunch in de middag en een uitgebreid diner tijdens het avondeten. Bij Hotel Maashof in Venlo kan het allemaal. Tijdens het ontbijt kan ik kosteloos aanschuiven, want het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Even maak ik me druk of er wel voldoende lekkers op tafel zal staan, maar gelukkig is er voor een vegetariër zoals ik, meer dan voldoende keuze. Van gebakken croissantjes tot gekookte eieren en van vers fruit tot magere yoghurt. Alles staat op tafel. Jammie!

Leuke activiteiten en een natuurrijke omgeving

Wat ik zo leuk vind aan Hotel Maashof is dat dit luxe hotel in Venlo tal van mogelijkheden biedt om leuke activiteiten te plannen. Zo kun je bijvoorbeeld handboogschieten en GPS puzzeltochten maken, maar je kunt hier ook forelvissen in één van de vier forellenvijvers. Wil je meer van de omgeving zien? Dan raad ik je echt aan om een e-chopper te huren. Dit vond ik super leuk om te doen en op deze manier kun je zonder enige inspanning veel van de omgeving zien. Bovendien heeft Hotel Maashof leuke routes uitgestippeld, waarbij je de mooiste plekjes van Limburg ontdekt. 

hotel maashof e-chopper
e-chopper arrangement limburg

Hotel Maashof; een luxe hotel in Limburg

Wil je binnenkort een weekendje weg en zoek je een luxe hotel in Limburg? Dan kan ik Hotel Maashof in Venlo zeker aanraden. Het personeel is vriendelijk, de faciliteiten zijn goed, de hotelkamers zijn netjes en in de omgeving is genoeg te zien en te doen. Heb je nog vragen over Hotel Maashof? Stel ze gerust en ik help je met alle plezier verder op weg. Mocht je besluiten om dit hotel te boeken, dan wens ik je alvast een heerlijk weekendje Limburg. 


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen