Reviews

Twijfel je om naar een bepaald vakantiepark te gaan? Dan kan het lezen van een review je helpen om een juiste keuze te maken. Ervaringen van mensen die er zijn geweest kunnen namelijk bevestigen of je gevoel klopt. Zijn de vakantiehuizen schoon? Hoe zijn de faciliteiten? Wat is te doen in de omgeving? Het zijn allemaal tips die je helpen om de juiste beslissing te maken. Zelf ga ik ook regelmatig op vakantie in eigen land en ik ben groot fan van vakantieparken. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk vakantieparken in Nederland te bezoeken en schrijf er dan een uitgebreide review over. Ook maak ik er altijd een video bij, zodat je kunt zien hoe het vakantiepark en de omgeving eruit ziet. Op deze pagina vind je mijn reviews over vakantieparken in Nederland die ik zelf bezocht heb. 

Jouw accommodatie op galekkeropvakantie.nl?

Naast de vakantieparken bezoek ik ook regelmatig hotels, b&b's en bijzondere vakantiehuisjes. Ik vind het leuk om unieke slaapadresjes te ontdekken en mijn ervaringen met je te delen. 

* Wil je dat ik bij jouw accommodatie langskom om een eerlijke review te delen met onze lezers? Dat kan!
Stuur een mail naar tom.vink@galekkeropvakantie.nl en wie weet sta ik binnenkort bij jou voor de deur.