Samenwerken met Galekkeropvakantie.nl

Samenwerken met Galekkeropvakantie.nl

Wil jij adverteren voor een specifieke doelgroep? Dan ben je hier aan het juiste adres. Galekkeropvakantie.nl trekt dagelijks vele bezoekers die zich laten inspireren voor een onvergetelijke vakantie, zowel in binnen- als buiteland. Op deze pagina tref je meer informatie over de mogelijkheden tot een samenwerking. Successen bereik je immers niet alleen, dat doe je samen!

Galekkeropvakantie.nl

Galekkeropvakantie.nl is, zoals de doelgroep het omschrijft, een website met praktische vakantietips. Er worden blogs gepost omtrent diverse thema's, waardoor bezoekers tal van leuke vakantie ideeën kunnen opdoen. Of je nou op zoek bent naar een leuke camping, een bijzonder vakantiehuisje of een tropische vakantiebestemming; op Galekkeropvakantie.nl vind je het allemaal. Ook worden vakantiebestemmingen uitgelicht en wordt er geschreven over mooie bezienswaardigheden, leuke excursies en handige reisroutes. Het is dan ook niet voor niets dat er dagelijks vele bezoekers hun weg vinden naar de website. 

Samenwerken

Waar Galekkeropvakantie.nl zich onderscheid van andere blogs, is voornamelijk de lengte van de blogs. Op Galekkeropvakantie.nl tref je geen korte blogs van 300 woorden, maar uitgebreide blogs die de diepte in gaan. Daarnaast worden er regelmatig (drone) video's toegevoegd om de beleving compleet te maken. Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming, dan is het natuurlijk wel zo prettig als alle informatie binnen handbereik is. Er is dan ook veel aandacht besteed aan de teksten, de opmaak en de visualisatie van de blogs, waardoor er meerwaarde wordt gecreëerd voor de bezoekers. Hierdoor keren bezoekers vaker terug.

Website statistieken

Galekkeropvakantie.nl bestaat sinds maart 2020. Met een duidelijke visie is er hard gewerkt aan het bouwen van de website. Ruim een jaar later zijn er mooie resultaten neer gezet. Bovendien geloof ik er in dat deze stijgende lijn de komende jaren door zal zetten. Hieronder tref je een aantal website statistieken:

  • Ruim 15.000 bezoekers per maand
  • E-mail lijst met meer dan 200 contacten
  • Veel terugkerende lezers

Demografie

Zoals je hieronder kunt zien bestaat de doelgroep voornamelijk uit mannen en vrouwen tussen de 18 en 44 jaar. De leeftijdscategorie 25 tot 34 jaar is met 33,5% het beste vertegenwoordigt.

demografie galekkeropvakantie.nl
Demografie Galekkeropvakantie.nl - Mei 2021

Google en mobielvriendelijk

Voor het aantrekken van de doelgroep ligt de de focus hoofdzakelijk op SEO vriendelijke teksten die hoog scoren in Google. De content die wordt gecreëerd is dus niet alleen interessant op de korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Organische bezoekers zijn namelijk van onschatbare waarde. Het zijn mensen die gericht op zoek zijn naar een bepaald onderwerp en vervolgens op Galekkeropvakantie.nl terecht komen. Hier vinden ze de informatie die ze nodig hebben, waardoor ze vaker terugkeren. Daarnaast is Galekkeropvakantie.nl geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en dat is wel zo prettig in deze tijd!

Tarieven en mogelijkheden

Het zal je wellicht zijn opgevallen dat er geen tarieven worden benoemd. Dat klopt helemaal. In de praktijk is gebleken dat een samenwerking vrijwel altijd maatwerk is. De tarieven zijn dus afhankelijk van de wensen en verwachtingen. Hiervoor gaan we samen in overleg. Hieronder tref je de mogelijkheden voor een samenwerking. Bij meerdere afnames is er een staffelkorting mogelijk. 

Een advertorial is een betaalde blog op Galekkeropvakantie.nl. Hierbij is het van belang dat deze aansluit bij de doelgroep. Zodra we het eens zijn over het onderwerp, levert jouw organisatie een compleet artikel aan. Laat je de blog liever (SEO vriendelijk) schrijven? Dan kan dat ook. 

Door te kiezen voor een advertorial geef je de bezoekers een goede reden om jouw website te bezoeken en tot conversie over te gaan. Bovendien is het plaatsen van een zogeheten backlink goed voor de waarde van jouw website en je vindbaarheid in Google. Door de koppeling met andere blogs op de website, blijft de advertorial ook na lange tijd naar voren komen. Ook zal de advertorial door SEO-optimalisatie blijven terugkeren in de zoekresultaten van Google. Hierdoor is een advertorial ook voor de lange termijn een goede investering. Een advertorial blijft overigens permanent op de website staan. 

advetorial galekkeropvakantie.nl

Product- en diensten promotie

Wil je een product of dienst onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van promotie. In dit geval creëer ik content over jouw product of dienst door het persoonlijk te testen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een hotel, vakantiehuisje of b&b, maar ook aan het testen van vakantiespullen en reisgadgets.

De content die ik creëer is eerlijk en vanuit persoonlijk oogpunt bekeken (en natuurlijk ook SEO vriendelijke geschreven). Is jouw product of dienst goed? Dan zal dit ook een goede blog opleveren. Hierbij vind ik het belangrijk dat het verhaal geloofwaardig is voor de bezoekers en ik er zelf volledig achter sta. Ook is het mogelijk om de promotie te koppelen aan een win- of kortingsactie op Facebook. Dit levert vaak de beste resultaten op. 

Blog trips en persreizen

Wil je een bestemmingen of activiteit promoten? Hoe kan dat nou beter dan mij er persoonlijk naar toe te sturen? Door zelf te ervaren, kan ik mijn enthousiasme nóg beter overbrengen op de doelgroep. Afhankelijk van de bestemming of activiteit schrijf ik één of meerdere blogs. Deze worden vervolgens online geplaatst en gedeeld op Facebook. 

Om een passend voorstel te kunnen maken voor de aandacht die ik aan een blogtrip of persreis kan geven, ontvang ik bij interesse graag een concrete aanvraag. Hierbij is het belangrijk dat de bestemming of activiteit aansluit bij doelgroep, namelijk; reizigers en vakantieliefhebbers. De condities voor de reis of activiteit worden in overleg vastgelegd. 

Dronevideo's

Wil je jouw product, dienst of vakantiebestemming op een unieke manier onder de aandacht brengen? Dat kan door van drone video's. Door droneshots te combineren met de juiste muziek creëer je een ultieme beleving voor je doelgroep. Plaats daar een (SEO vriendelijke) blog bij en je weet zeker dat de promotie een succes wordt. Bovendien word jouw bedrijf op deze manier beter gevonden op Youtube, waar je weer kunt doorlinken naar je eigen website. Indien je interesse hebt, maken we samen een script en kan ik de complete video voor je bewerken. Ben je benieuwd welke resultaten dit kan opleveren? Bekijk dan onderstaande video. 

Uitgelichte partners

logo de leistert
logo droomparken
logo camperchamp
logo kampeerwereld
logo valk exclusief
logo de bergjes

Eigen ideeën voor een samenwerking

Heb je zelf een leuk idee voor een samenwerking, maar staat deze optie er niet tussen? Laat het me dan vooral weten, want ook voor jouw ideeën sta ik zeker open. Ik zie je reactie graag tegemoet en vind het altijd erg leuk om samen te werken. Hieronder tref je mijn contactgegevens. 

Contactgegevens Galekkeropvakantie.nl

Mail: tom.vink@galekkeropvakantie.nl
KVK: 82737347