Vakantie bij Nederlanders

Wil je graag op vakantie bij Nederlanders in het buitenland? Wat een leuk idee! Nederlanders zijn werkelijk overal in Europa te vinden en bieden de meest prachtige vakantiehuizen aan. Van agriturismos in Italië tot gîtes in Frankrijk en van b&b's in Portugal tot luxe villa's in Spanje. Overal is wel een ‘Nederlands' vakantiehuis te huur. Om jou het uitzoekwerk te besparen delen we op deze pagina leuke adresjes voor een vakantie bij Nederlanders in het buitenland!

Op vakantie bij Nederlanders in Portugal

Waarom op vakantie bij Nederlanders in het buitenland?

Waar de één er niet aan moet denken om Nederlanders tegen te komen tijdens de vakantie, vindt de ander het juist heerlijk om landgenoten te ontmoeten. En verblijf je bij een B&B of vakantiehuis van Nederlandse eigenaren, dan heeft dat zo zijn voordelen. Je hebt namelijk geen last van de taalbarrière en vaak hebben de eigenaren veel leuke tips voor uitjes in de omgeving. Het voelt simpelweg als thuiskomen, maar dan in een andere omgeving! 

Hoe boek ik een vakantie bij Nederlanders in het buitenland?

Naast Galekkeropvakantie.nl zijn er nog meer websites die campings, huisjes en vakantieparken van Nederlandse eigenaren onder de aandacht brengen. Wil je graag een kleinschalig vakantie-adresje in Griekenland, Italië, Portugal of Spanje boeken? Dan kun je eens een kijkje nemen op de website van Eliza Was Here. Ga je liever naar Frankrijk? Dan kun je terecht op de website van France Comfort of RCN Vakantieparken