VAKANTIE IN EIGEN LAND

Vakantie in Nederland

Voor een leuke vakantie hoef je niet altijd ver van huis te zijn. In Nederland kun je namelijk ook prima vakantie vieren! Er zijn genoeg leuke plekken om te ontdekken er zijn ontelbaar veel opties voor een gezellig dagje uit. Het aanbod van hotels, appartementen, vakantiehuizen, bungalows en b&b’s groeit jaarlijks en er komen steeds meer leuke plekken om te overnachten. Op deze pagina deel ik mijn tips voor een vakantie in eigen land. Van last minute vakanties tot een nachtje, weekendje of weekje weg. Of van een romantische overnachting in een tiny house aan zee tot bijzondere slaapplekken aan de Nederlandse kust, alles komt aan bod. Hiermee hoop ik je wat inspiratie te geven voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Nachtje, weekendje of weekje weg

Wil je een lekker nachtje, weekendje, of weekje weg? Wat een goed idee zeg. Wellicht wil je je vriend of vriendin verrassen met een overnachting in een luxe vakantiehuis aan zee of wil je met het hele gezin uitwaaien op de Waddeneilanden. Hoe dan ook, in Nederland zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig nachtje, weekendje of weekje weg. De meest populaire plekken zijn de Nederlandse kustplaatsen en de natuurgebieden rond de Veluwe. 

Vakantie in eigen land tips

Als je op zoek bent naar een betaalbare accommodatie, kijk dan eens op hotelspecials.nl. Zij hebben een uitgebreid aanbod en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kun je jezelf ook GRATIS registreren op veilingsites waar je mee kunt bieden op een goedkope vakanties in eigen land.