Wellness huisje Nederland

Wil je graag een luxe weekendje weg boeken en ben je op zoek naar een romantisch wellness huisje in Nederland? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Kies een regio waar je graag naar toe wilt en vind een vakantiehuisje dat precies bij jouw wensen past.

Aanbieders van luxe wellness huisjes in Nederland

Waarom een huisje met wellness huren?

Ben je toe aan ontspanning? Merk je dat je sneller geprikkeld bent? Of wordt het hoog tijd om de batterij weer op te laden? Dan is het natuurlijk extra lekker om vakantie te vieren in een luxe wellness huisje. Geniet van een relax-momentje in de sauna, ga eens lekker in bad of val heerlijk in slaap onder de zonnebank. Daarnaast is een wellness huisje de perfecte accommodatie voor een romantisch weekendje weg. Trek bijvoorbeeld een flesje champagne open en beleef een avondje quality time in de hottub of het bubbelbad. Kortom, af en toe is het gewoon tijd om jezelf (en je vriend of vriendin) even extra te verwennen. 

Kies je voor een huisje met sauna, zwembad of jacuzzi® hottub?

Wellness huisjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben sommige accommodaties enkel een sauna, terwijl er ook vakantiehuizen zijn met een privé zwembad, een Turks stoombad, een zonnebank en een jacuzzi® hottub. Twijfel je welk huisje je moet boeken? Stel jezelf dan vooral de vraag van welke faciliteiten jij het meest geniet. Vaak is het zo dat hoe meer wellness faciliteiten er aanwezig zijn, hoe duurder het is om het huisje te boeken. Houd trouwens ook rekening met het aantal personen! Stel dat je met 4 personen tegelijk in de sauna of het bubbelbad wilt, check dan goed of deze ook geschikt zijn voor 4 personen. 

Waar kun je een wellness huisje met hond huren?

Ben je op zoek naar een wellness huisje in Nederland waar je met de hond kunt overnachten? Dan heb ik goed nieuws voor je. In bovenstaande blogs staat namelijk per accommodatie beschreven of honden zijn toegestaan. Hierdoor hoef je niet zelf het hele internet af te speuren, maar zie je in één oogopslag of jouw trouwe viervoeter ook welkom is. Ideaal toch?

Wat zijn leuke plekken voor een wellness weekendje weg?

Het antwoord op deze vraag is volledig afhankelijk van jouw wensen. Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Dan raad ik je aan om lekker de natuur in te trekken. Bijvoorbeeld naar de Veluwe, Drenthe of Friesland. Vind je het juiste leuk om nieuwe steden te ontdekken? Dan kun je beter een luxe hotelkamer boeken in Maastricht, Amsterdam of Den Haag. Houd je van zon, zee en gezelligheid? Ga dan op zoek naar een leuke accommodatie aan de Nederlandse kust. Enkele leuke plekken waar je mooie wellness huisjes kunt huren zijn Schoorl, Zandvoort en Kamperland.