Vakantiehuisje Drenthe 2 personen huren? → 11x luxe en goedkope 2 persoons huisjes (o.a. met sauna en bubbelbad)

Vakantiehuisje Drenthe 2 personen huren? → 11x luxe en goedkope 2 persoons huisjes (o.a. met sauna en bubbelbad)

Wil je een vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen huren? Dan helpen wij je graag verder! Of je nu op zoek bent naar een mooi plekje midden in de natuur, of juist dichtbij een van de leuke plaatsen in Drenthe, er is voor iedereen wat moois te vinden. Uiteraard laten we je weten wat de pluspunten van het huisje zijn en of je jouw hond mee mag nemen. Wij wensen je veel plezier!

Inhoud:

  1. Vakantiehuisjes Drenthe 2 personen
  2. Koetshuis voor 2 personen (Fluitenberg)
  3. 2-persoons bungalow op Vakantiepark Aelderholt (Aalden)
  4. Bungalow op Villapark Akenveen (Tynaarloo)
  5. Wellness Lodge op Europarcs de Wiltzangh (Ruinen)
  6. Dom’Up op Camping de Torentjeshoek (Dwingeloo)
  7. 2 persoons chalet op Molecaten Park Kuierpad (Wezuperbrug)
  8. Podge op Vakantiepark de Berenkuil (Grolloo)
  9. Solo Retreat op Europarcs Ruinen (Ruinen)
  10. Vrijstaande cabin aan het water (Odoornerveen)
  11. Basic Lodge op Vakantiepark De Kleine Wolf (Ommen)
  12. Comfortabel Chalet op Vakantiepark Witterzomer (Assen)

Vakantiehuisjes Drenthe 2 personen

Drenthe is een heerlijke plek om even tot rust te komen. Het staat bekend om de prachtige natuur. Ben je wel eens op een van de uitgestrekte heidevelden of zandverstuivingen geweest? En uiteraard kun je ook in Drenthe genieten van een fijne boswandeling. Ook als je niet zo van wandelen houdt, kun je hier van de natuur genieten. Er zijn namelijk ook tal van fiets- en mountainbike routes. En wat dacht je van een paarrijdtocht?

Niets is heerlijker dan na een dagje in de buitenlucht, thuiskomen in jouw ideale vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen. Een plekje met een comfortabel bed, een fijne douche of misschien zelfs wel een privé sauna. Sommige huisjes staan op een vakantiepark en daar kun je genieten van een aantal fijne voordelen. Zo kun je gebruik maken van het zwembad, de broodjesservice of kun je een lekker drankje drinken op het terras. En wanneer je liever een particulier 2 persoons huisje in Drenthe boekt, vind je onderstaand overzicht ook een aantal leuke mogelijkheden.

Koetshuis voor 2 personen (Fluitenberg)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntPrivé sauna
vakantiehuisje drenthe 2 personen natuurhuisje in fluitenberg

Dit vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen is een Koetshuis met tuinkamer dat is omgebouwd tot een heerlijk verblijf. De tuinkamer heeft veel ramen, waardoor je niet alleen naar buiten kunt kijken en uitzicht hebt tover de weilanden, maar ook heel veel lichtinval hebt in de ruimte. Er is ook een open haard waar je lekker van kunt genieten tijdens de koude zomeravonden of in de winter en een privé sauna waar je nog verder kunt ontspannen. Op het weiland staan alpaca’s, heb jij ze wel eens eten gegeven?

Meer info en boeken


2-persoons bungalow op Vakantiepark Aelderholt (Aalden)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntSauna + Zonnebank
vakantiehuisje drenthe 2 personen vakantiepark aelderholt

Wil je een huisje huren in Drenthe voor 2 personen op een vakantiepark? Dan is deze 2-persoons bungalow op Vakantiepark Aelderholt een goede optie. Niet alleen heb je hier een heerlijke ruimte van 50m2, maar beschik je ook nog over een eigen sauna en zonnebank. Ook heeft de woonkamer een grote openhaard, waar je lekker met een wijntje bij kunt zitten. Daarnaast heb je hier een keuken tot je beschikking en een fijn terras met tuinmeubelen en parasol. Het huisje staat midden in het bos, dus er is voldoende schaduw te vinden en het geeft een knus en huiselijke sfeer. Verblijf je graag op een vakantiepark in Drenthe met zwembad? Ook dan kun je hier prima terecht.

Meer info en boeken


Bungalow op Villapark Akenveen (Tynaarloo)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntZwemmeer aanwezig
vakantiehuisje drenthe 2 personen villapark akenveen roompot

Dit 2 persoons vakantiehuisje in Drenthe is lekker ruim opgezet, met zelfs 2 verdiepingen. Voor twee personen heb je hier dus alle ruimte! Daarnaast is Villapark Akenveen een erg leuk park om een vakantie of weekendje weg door te brengen. Zo kun je hier waterfietsen op het meer en zelfs duiken om de onderwaterwereld te verkennen.

Ondanks dat je hier in Drenthe bent, is de stad Groningen op slechts 20 minuten afstand. Wil je daar met de elektrische fiets naar toe, dan kun je op het park je fiets met gemak weer opladen. Verder zijn er sport- en spel faciliteiten zoals beachvolleybal, midgetgolf en tafeltennis. Hier zul je je niet snel vervelen!

Meer info en boeken


LEES OOK: Tiny house Drenthe huren

Wellness Lodge op Europarcs de Wiltzangh (Ruinen)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieLuxe
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntHottub en infraroodsauna
2 persoons vakantiehuisje drenthe europarcs de wiltzangh

Zin om even lekker in de watten gelegd te worden? Dan is deze Wellness Lodge op Europarcs de Witzangh echt wat voor jou. Dit heerlijke huisje in Drenthe voor 2 personen heeft een heerlijke hottub in de tuin staan en de badkamer beschikt over een ligbad en infraroodsauna. Daarnaast zijn de bedden bij aankomst al voor je opgemaakt en ontvang je een heerlijk handdoekenpakket. Wat dat betreft hoef je dus niet meer na te denken. De huisjes liggen aan de buitenkant van het park en bieden voldoende privacy. De keuken is volledig ingericht met waterkoker, vaatwasser en oven. Hier hoef je eigenlijk de deur niet meer uit!

Meer info en boeken


Dom’Up op Camping de Torentjeshoek (Dwingeloo)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntUniek overnachten in een boomhut
2 persoons vakantiehuisje drenthe dom up torentjeshoek ardoer

Heb jij wel eens gehoord van een Dom’Up? Op Camping de Torentjeshoek kun je zelf beleven hoe het is om hier te verblijven. Het is een combinatie tussen kamperen en overnachten in een boomhut. Kortom: een uniek vakantiehuisje voor 2 personen in Drenthe. Tussen de bomen op een grote vlonder is deze tent opgezet, waar een vast bed in staat. Hier kun je dus luxe genieten van een kampeerervaring midden in de natuur! Douchen doe jij bij het sanitair gebouw van het park. Buiten kun je heerlijk opwarmen bij de kachel en ook vind je buiten een keuken en een picknicktafel. Heb jij al zin in de beleving van deze unieke ervaring?

Meer info en boeken


2 persoons chalet op Molecaten Park Kuierpad (Wezuperbrug)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieGoedkoop
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntMooie wandelroutes in de omgeving
2 persoons chalet madelief op molecaten park kuierpad

Midden in de Drentse Hooglanden ligt vakantiepark Molencaten Park Kuierpad. Hier kun je genieten van een heerlijke 2 persoons chalet met veranda. Het is een simpele accommodatie, maar beschikt absoluut over alles wat je nodig hebt. Zo is er een keuken, met magnetron aanwezig, een knusse slaapkamer en een eigen badkamer. Het voordeel van een verblijf op dit park, is dat je gebruik kan maken van het binnenzwembad en een lekkere snack op kunt halen bij de snackbar. We noemden de Drentse Hooglanden al even. Vanaf hier kun je dat makkelijk verder verkennen door het Boomkroonpad te bewandelen. Vergeet je wandelschoenen dus niet!

Meer info en boeken


LEES OOK: Vakantiehuisje Drenthe met hond

Podge op Vakantiepark de Berenkuil (Grolloo)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieGoedkoop
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntKlein, maar fijn
huisje drenthe podge 2 personen de berenkuil

Lijkt het je leuk om een keer in een soort Tiny House te overnachten? Dan zou je ook eens deze Podge op Vakantiepark de Berenkuil kunnen proberen. Dit vakantiehuisje voor 2 personen in Drenthe is namelijk klein, maar fijn. Binnen heb je uiteraard de slaapplaatsen, en een kleine kitchenette met magnetron en mogelijkheden om koffie en thee te zetten. Buiten is een stukje van de Podge overdekt waar je wat privacy hebt om buiten te zitten. Uiteraard staat het huisje in een bosrijke omgeving en kun je dus ook lekker genieten van de natuur op het park. Het toiletgebouw is op steenworp afstand.

Meer info en boeken


Solo Retreat op Europarcs Ruinen (Ruinen)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntDichtbij Nationaal Park Dwingelderveld
huisje drenthe 2 personen europarcs ruinen

Nog zo’n leuk, uniek en klein huisje voor 2 personen in Drenthe. Deze chalet op Europarcs Ruinen is volledig gelijkvloers en vrijstaand en heeft zelfs een zithoek met televisie en een keuken in de woning! Apart daarvan vind je de slaapkamer en een badkamer met douche. Dit soort accommodaties zijn natuurlijk nog leuker als je veel kunt genieten van de natuur. Daarom zit er bij het huisje ook een fijn terras, waar ook een parasol aanwezig is. Wil je echt van de natuur genieten, dan kun je prachtige wandelingen maken in Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is echt de ultieme plek voor een romantisch weekendje weg.

Meer info en boeken


Vrijstaande cabin aan het water (Odoornerveen)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntAan het water + inclusief kano en roeiboot
natuurhuisje odoornerveen 2 personen drenthe

Hoe fijn is het als je jouw vakantie of weekendje weg in Drenthe aan het water kunt doorbrengen? Deze vrijstaande cabin ligt aan het water en biedt zelfs de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een vlot, roeiboot en kano. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om ’s ochtenden wakker te worden en direct een duik te nemen in het water.

Daarna even afdouchen kan in een apart gebouw, waar je tevens ook kunt koken. De cabin zelf is 20m2, maar oogt ruimtelijk omdat er naast het bed alleen een zithoek met koelkast aanwezig is. Uiteraard draait alles vooral om het buitenleven. Zo is er een fijne veranda aan het water en is er een buitenkeuken aanwezig. Even helemaal back to basic, dat kan hier!

Meer info en boeken


LEES OOK: Vakantiehuisjes aan het water

Basic Lodge op Vakantiepark De Kleine Wolf (Ommen)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntBinnen- en buitenzwembad op het park
camping de kleine wolf 2 persoons vakantiehuisje drenthe

Dit knusse 2 persoons vakantiehuisje in Drenthe is zelfs geschikt tot 4 personen, dus ruimte genoeg! De Kleine Wolf ligt vlakbij het centrum van Ommen, dus je kunt ook altijd de deur uit voor een lekker etentje in het centrum. Uiteraard hoeft dat niet, want alle faciliteiten om zelf te koken zijn aanwezig in de lodge. Er is geen douche aanwezig, daarvoor kun je gebruik maken van het sanitair gebouw. Wel is er een ruime veranda met loungeset, om lekker van de frisse buitenlucht te genieten. Het park barst van de faciliteiten. Zo vind je er een binnen- en buitenzwembad, een strandje met palmbomen en volop sport mogelijkheden.

Meer info en boeken


Comfortabel Chalet op Vakantiepark Witterzomer (Assen)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntDichtbij zowel stad als natuur
de witterzomer vakantiechalet 2 personen drenthe

We sluiten af met een huisje in Drenthe voor 2 personen in de hoofdstad van de provincie: Assen. Dit comfortabele Chalet op Vakantiepark Witterzomer is zeer ruim opgezet en beschikt dan ook over een ruime, open keuken (met vaatwasser!). Daarnaast is er een aparte zithoek met eettafel. Buiten vind je een heerlijk terras met tuinmeubelen en een parasol. Dit park ligt midden in de natuur en vanaf hier wandel of fiets je dus zo de Drentse parken in. Maar, ook Assen is dus dichtbij. Dus wanneer je zin hebt in een lekker drankje of dinertje buiten de deur is dat geen probleem.

Meer info en boeken


Meer tips voor een 2 persoons huisjes in Drenthe huren

  • Natuurhuisje
    → Vakantiehuisjes in Drenthe voor 2 personen midden in de natuur
  • Landal
    → Mooie vakantieparken in Drenthe, met 2 persoons huisjes
  • Roompot
    → Van stacarvans tot luxe vakantiehuisjes voor 2 personen
  • RCN
    → Een breed aanbod vakantieparken in Drenthe
  • Molecaten
    → Tiny houses, luxe tenten en vakantiehuisjes voor 2 personen
  • Europarcs
    → Modern vakantiepark in Drenthe met huisjes voor 2 personen

Welk vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen ga jij huren?

Heb je een keuze kunnen maken voor welk vakantiehuisje in Drenthe voor 2 personen jij wil gaan? Wij hebben in ieder geval genoten van het uitzoeken van de leukste opties voor jou. Eigenlijk zijn alle huisjes in, of in de buurt van de natuur. En sommigen zijn wel erg uniek. Van Tiny House tot boomhut. Waar je ook voor kiest, we wensen je alvast veel plezier!

→ Volg ons op Facebook voor een wekelijkse dosis vakantie-vitamines!

Meer inspiratie voor 2 persoons vakantiehuisjes


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen